Design a site like this with WordPress.com
Get started

Cea mai mare problemă cu relațiile cupluri și cum o poți remedia

Cum sa adaugi jucarii sexuale in cuplu

Chiar daca sunteti foarte constient de doar cum sa utilizati sex articole de joaca in timp ce te masturbezi, biciuirea jucarii cu insotitori poate pare a fi un intreg altul poveste. Si desi nu este o exacta stiinta, puteti ati putea avea cateva intrebari despre exact cum sa incepe. Din fericire pentru dvs., in o multime de mijloace, nu exista o mare diferenta intre folosind o dara un insotitor si, de asemenea, folosind unul pe tine. De fapt, puteti posibil utilizati cea mai mare parte jucarii te masturbezi cu pe tot parcursul jocului parteneriat, de asemenea.

Acest lucru spus, avand un partener acolo se deschide o multime de nou-nout oportunitati, precum si – atat in ​​ceea ce priveste termeni jucarii specifice jucatorului si, de asemenea, metode care apel pentru un extra set de maini. In orice caz, sexul jucarii poate fi un solid imbunatatire la orice tip de viata sexuala daca toate sarbatori sunt curioase. Enumerate mai jos, localiza orice lucru mic de care aveti nevoie de aflati despre cum sa folosesti sex jucarii cu un tovaras, de la alegerea cel mai bun echipament pentru obtinerea imaginativ.

Uneori, perechi cine de fapt au fost impreuna de o perioada lunga de timp poate intra in o rutina care are nevoie putin crestere. Asta implica este inevitabil ca regimuri pot si isi pot face metoda direct in camera de pat.

Depasirea ca, camera de urgenta, cocoasa, inseamna tu ai atins reconecteaza-te despre ceea ce amandoi vrei in camera de pat. La fel de s-ar putea ar putea lua mai mult decat un nou sex plasare sau sexy articol din lenjerie pentru a obtine acolo.

Chiar aici este din fericire: Incercarea nu trebuie sa fie dificil – cel putin, nu intr-un mod abstract mod. Vestea buna este, am facut tot beneficiu pentru tine precum si localizat sex jucarii care Voi adauga scapati de toate acele camera blues si adaugati ceva condimentare pentru viata ta sexuala.

Fie ca pur si simplu iti doresti putin adaugat placere sau intentionezi sa devii uniform, vei descoperi sexul potrivit sex jucarie pentru tine precum si, partenerul tau.

Sfaturi pentru Adaugarea unei Jucarii sexuale

Sex jucarii au au trecut avansat, dar asta nu sugereaza ca trebuie sa, in special daca dvs. si partenerul doriti sa va faceti joaca o echipa proiect.

Exista atat de multe diverse tipuri de jucarii, este simplu sa obtii uimit – in mod special atunci cand cumparati doua. Daca te intereseaza sex jucarii pentru cupluri, totusi esti nedumerit de mare numarul de oferte de pe piata – sau pur si simplu nu prea pregatit pentru a va sincroniza jucariile cu telefonul dvs. – specialisti spune este fara cusur bine sa-l luati incetini.

Este la fel un bun concept de metoda perechi jucarii in pasi, astfel incat sa va puteti asigura sa va si, insotitor selectati produse dvs. ” sunteti atat confortabil cu cat si incantat sa incercati.

Discutati cupluri sex dabble dvs. companion

Puteti poate aspirati sa luati sexul cuplurilor jucarie scufundati, dar asigurati-va partener este pe bord primul. Doriti ca acest lucru sa fie placut pentru amandoi, asa ca includeti-l pe persoana iubita in orice tip de discutie de adult jucarii inainte de incarcati pe new dispozitive.

Secretul este descoperirea jucarii care sunt reciproc setate sa fie in camera de pat. Specialistii ingrijoreaza ca explorarea sexului jucarii ar trebui apropiat de cu „comunicare grijulie interactiune” si, de asemenea, "partajat satisfactie."

Bucura-te cu jucarie cumparaturi

Cand ingrijorari alegerea cel mai bun sex jucarii pentru dvs. si, de asemenea, partenerul dvs., selectarea acestora impreuna este jumatate din distractie. Daca sunteti timid referitor la verificand un sex magazin, utilizati prieten sistem luandu-l pe persoana iubita. A avea un suport persoana la indemana va poate oferi curajul de care solicitati pentru a naviga culoare fara simtire cu adevarat rusinat.

Util asistent medical practicant si, de asemenea, gazda a podcastului Sacru Medicina, Margaret Romero, motiveaza cupluri sa cumparati personal pentru a obtine o sugestie din care jucarii sunt cele mai potrivite pentru ei. Mergi la un magazin, pune intrebari, nu fii reticent! Uneori este dificil sa spui dimensiuni pe un site web, precum si pe care doriti sa aveti capacitatea de a simti vibratoarele sau cum solid vibratiile pot obtine.

Daca ideea de vizionare un functionar al magazinului suna dildo-urile si, de asemenea, comestibile bikini te face vrei sa fuzioneaza o piscina de jena, tu precum si, partenerul tau poate avea la fel de mult placut cumparare online. Puteti chiar deriva conceptul de cautarea nou-nout jucarii ca a mod de introducere putina ispita direct in sexuala regim.

Incepe cu elementele fundamentale: vibratori, dildo-uri, precum si mufe, oh my!

Odata ce ambele sarbatori au au consimtit experimentati cu cupluri 'jucarii, nu este nimic gresit cu mentinerea acesta de baza – cel putin pentru a incepe. Cand alegeti cel mai bun sex jucarii pentru 2, ceea ce este cel mai important este ca cupluri discuta ce incanta, ceea ce ei se potrivesc cu precum si ceea ce este interzis.

Struyk indica perechi 'vibratori – sau „sentimente" pentru scurt – ca un mare sarituri- off point pentru sexul cuplurilor jucarie incepator. Exista o multime de diferite cupluri ”sentimente precum si diferite metode a le utiliza. Realizat pentru a da ambii parteneri stimulare, cupluri ”vibratori pot Faceți clic pentru a afla mai multe si ofera un barbat partener placere prin furnizare vibratie catre scrot, ax sau capul penisului.

Pastrati direct. Cand cupluri incepe folosind jucarii, dintre acestia ar putea fi inspaimantat daca este ceva mare si, de asemenea, are o multime de dispozitive, un glont vibratie poate fi excelent metoda pentru perechi sa incepe incerca sex jucarii .

La fel, luati in considerare aruncand o privire la masaj terapie ulei sau un dop de cap pentru a insufleti preludiu si, pentru a emotie erotic zone.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: